ÖMÜRCAN ÖZTÜRK - MÜDÜR

ÖMÜRCAN ÖZTÜRK - OKUL MÜDÜRÜ

1986 yılında Samsun´da doğdu. İlkokulu Eğercili Köyü  ilkokulunda, ortaokulu Çarşamba Atatürk Ortaokulu’nda , liseyi Çarşamba Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

2009 yılında Ondokuz  Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2020 yılında Giresun Üniversitesi/Sosyal Bilimler  Enstitüsü/ Eğitim Yönetimi,Teftişi , Planlaması ve Ekonomisi (yl) (tezsiz) (Recep Tayyip Erdoğan Ü. ortak) alanında yüksek lisansını tamamladı.

2010  yılında Van İli Erciş İlçesi Çelebibağı Sıtkı Kürüm İlkokulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı.

2011-2013 yıları arasında  Giresun İli Espiye İlçesi Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlkokulu’nda sınıf öğretmeni ve müdür yetkili öğretmen olarak çalıştı.

2013-2016 yılları arsında Giresun İli Yağlıdere İlçesi Üçtepe İlokulu’nda sınıf öğretmeni olarak çalıştı.

2016 yılında yapılan Eğitim Kurumları Yöneticiliği sınav sonuçlarına göre  Giresun İli Tirebolu İlçesi Sakarya ilkokulu’na  müdür yardımcısı olarak, 2019 yılında yapılan Eğitim Kurumları Yöneticiliği sınav sonuçlarına göre Giresun İli Yağlıdere ilçesi Mustafa Kemal İlkokulu’na  Okul Müdürü olarak atandı.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.