Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: Mükemmel bir dünya için, kendini ve toplumunu sürekli geliştiren mutlu ve özgür insanlar yetiştirmek. Öğrencilerimize Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda nitelikli bir eğitim vererek onları 21. yüzyılın değişen gereksinimlerine yanıt verebilecek “çağdaş, bilgili, katılımcı ve aydın vatandaşlar” olarak yetiştirerek okulumuzu en çok tercih edilen ve seçkin okullar arasına yerleştirmektir.

Misyon: Mustafa Kemal İlkokulu, Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk İlkeleri doğrultusunda; çağdaş, laik, demokrat, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı içinde, çalışkan, yetenekli, özgüven ve sorumluluk duygusu gelişmiş, tüm potansiyelleri kullanma fırsatını bulan nesiller yetiştirir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yaglideremustafakemalio.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. CUMHURİYET/1 SK. MUSTAFA KEMAL ILK OKULU BLOK NO: 2 YAĞLIDERE / GİRESUN

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİ İl Merkezine Uzaklık : 49 km